Close
WRAKDUIKEN KROATIE 2021

WRAKDUIKEN KROATIE 2021

Kroatie is een prachtig land, met een zeer vriendelijk bevolking, heerlijk eten en drinken niet te vergeten: heel veel mooie wrakken. In APRIL reizen we af naar de omgeving van Pula. We zullen daar duiken met een van onze partners: duikcentrum Indie. Met hun zullen we de mooiste wrakken verkennen, zoveel mogelijk tijdens dagen waarop we de hele dag op zee blijven. Aan boord wordt voor de lunch de BBQ aangestoken, ‘s avonds kunnen we terecht op het terras van het campingrestaurant waar een goede maaltijd en een drankje klaar staat.

Dit is de perfecte kans om je opgedane duikvaardigheden, bijvoorbeeld vanuit je IANTD Advanced Nitrox cursus, in de praktijk toe te passen! Duik met ons mee en bezoek de beroemde Baron Gautsch.

De planning voor de Expeditie 2021 zal plaats vinden van 30 April tot 9 Mei 2020.

Tijdens deze trip zullen we ook het wrak de SS Vis en de beroemde Baron Gautch  bezoeken.

Je bent in het bezit van de juiste opleiding en je wilt je grenzen verleggen in de technische duiksport: Denk je aan IANTD Deep Diver, IANTD Tek-Lite, IANTD Normoxic Diver,IANTD Full Trimix diver, Dan is deze trip zeker aan te bevelen om je grenzen te verleggen.

In overleg met Technical Diving College maken en passende agenda voor een week duiken en trainen op de mooiste wrakken in de Adriatische zee.

Ben je hierin ge├»nteresseerd neem dan contact op met Gerard van der Kolk van Technical Diving College, op nummer 06 – 22 41 46 17 of mail naar info@technicaldivingcollege.nl

Gerard van der Kolk @ Technical Diving College
Gerard @ Technical Diving College

Voor een impressie van het duiken in Kroatie, bekijk onze film welke gemaakt is tijdens de trip in 2019

Add Comment