Close

Vervolgopleidingen

Je hebt je PADI Open Water diver brevet behaald en het smaakt naar meer. Je kunt bij Technical Diving College diverse vervolgopleidingen volgen om je duikvaardigheid verder te ontwikkelen. Kijk hieronder waar je interesse naar uit gaat.

Advanced Open Water Diver

Duur in overleg
Kosten: € 295,00
Minimum leeftijd: 14 jaar

Het vervolg op de PADI Open Water cursus is de PADI Advanced Open Water Diver cursus. In deze praktijkgerichte cursus zul je meer leren over de schoonheid en de mogelijkheden van het duiken. Na het uitvoeren van de 5 duiken met elk een speciaal doel, zul je je veiliger en comfortabeler voelen in het water.

Lees meer

Emergency Oxygen Provider

Duur 0.5 dag
Kosten: € 120,00
Minimum leeftijd: 14 jaar

De cursus, Emergency Oxygen Provider van PADI, is een opleiding bedoeld om mensen te trainen in het herkennen van mogelijke aan water gerelateerde verwondingen en om eerste hulp met zuurstof te verlenen terwijl men op de ambulance wacht en / of transport naar de dichtstbijzijnde ziekenhuis organiseert.

Lees meer

Emergency First Response

Duur in overleg
Kosten: € 150,00
Minimum leeftijd: 12 jaar

In deze cursus leer je hoe je mensen met lichamelijke problemen zo goed mogelijk kunt helpen. De cursus is niet speciaal op duiken gericht, dus ook toegankelijk voor niet duikers. Je gaat in op EHBO en Reanimatie, de noodzakelijke handelingen die je kunt doen om iemands leven te redden.

Lees meer

Rescue Diver

Duur 4 dagen
Kosten: € 375,00
Minimum leeftijd: 14 jaar

De leukste, leerzaamste, zeer intensieve, maar zeker ook één van de belangrijkste cursussen uit het pakket duikopleidingen is de cursus (junior) Rescue Diver. Tijdens het volgen van de cursus EFR (of eventueel EHBO) heb je geleerd om slachtoffers te helpen die zich aan de kant bevinden.

Lees meer

Master Scuba Diver

Duur in overleg
Kosten: € 100,00
Minimum leeftijd: 15 jaar

Scherp je vaardigheden aan met de PADI Master Scuba Diver-kwalificatie.
Je bent gepassioneerd. Je wilt je voegen bij de besten van de besten uit de sportduikwereld. Je wilt het duikleven leven en de onderwaterwereld verkennen en overal naartoe om dingen te zien die je nog nooit hebt gezien.

Lees meer

Divemaster

Duur 4 dagen
Kosten: € 899,00
Minimum leeftijd: 15 jaar

Divemasters gevraagd! Kom bij de groep!
Heb jij een hartstochtelijke, niet aflatende passie voor duiken? Of houd je er gewoon van met heel je hart? Denk dan eens na over wat voor werk je het liefste zou doen en word PADI Divemaster.

Lees meer