Close

Recreational CCR Deep Diver

Dit programma is ontworpen om duikers een training te bieden die van plan zijn om verantwoorde duiken te maken naar een maximale diepte van 40 msw met een Diluent van lucht.
Het IANTD Recreational CCR Deep Diver programma traint duikers in vaardigheden, prestaties, theorie en planning van diepe duiken.

Dit programma blijft binnen de algemeen uitgeoefende diepte van 40 msw, en is het eerste internationale programma voor een goede training in diepe veilig duiken en vaardigheden en prestaties.

Het wordt aanbevolen dat dit programma wordt onderwezen in combinatie met de IANTD CCR Advanced EANx Diver programma of de Recreational mixed gas CCR Diver programma. Dit programma kwalificeert duikers om te duiken naar 40 msw.
1. Moet worden gekwalificeerd als een IANTD Advanced Open Water Diver of gelijkwaardig.
2. Moet het bewijs leveren van een minimum van 10 gelogde duiken.
3. Moet minimaal 16 jaar oud met een ouder of voogd toestemming, of een minimum van 18 jaar zonder voogd toestemming te zijn.

INFORMATIE

Duur: in overleg
Kosten: op aanvraag
Minimum leeftijd: 16 jaar
Aantal zwembadlessen:  
Aantal buitenwaterduiken: 4

Exclusief: Huur uitrusting, gassen, sofnolime,

boek en brevettering € 90,-

Indien meer duiken nodig zijn voor een verdiende brevettering, zijn de extra kosten € 35,00 per uur.

Agenda

Ben je hierin geïnteresseerd neem dan contact op met Gerard van der Kolk van Technical Diving College, op nummer 06 – 22 41 46 17 of mail naar info@technicaldivingcollege.nl

 

Gerard van der Kolk @ Technical Diving College
Gerard @ Technical Diving College