Close

Opfriscursussen

Heb je al je PADI Open Water Diver brevet, maar een geruime tijd niet gedoken? Ben je zover dat je weer wilt gaan duiken, maar niet meer goed weten hoe het ook alweer in elkaar zat? Bekijk onderstaande mogelijkheden die er zijn om weer veilig te kunnen duiken.

Scuba Review

Duur 1 dag
Kosten: € 125,00
Minimum leeftijd: 12 jaar

Een aanrader voor iedereen die een tijdje niet heeft gedoken en weer het water in wil om te gaan duiken. Vaak is dat bijvoorbeeld voor een vakantie. Met de Scuba Review van Technical Diving College ben je er binnen een dag weer helemaal klaar voor. Tijdens deze Scuba Review herhalen we een stukje theorie en nemen we samen in het buitenwater alle onderwater oefeningen uit de Open Water Diver cursus weer goed door.

Lees meer

Reactivate

Duur 1 dag
Kosten: € 65,00
Minimum leeftijd: 18 jaar

Heb je al een tijd niet meer gedoken en ben je toe aan een opfrisser? Het ReActivate™ programma is de perfecte manier om je kennis en vaardigheden van de PADI Open Water Diver cursus op te frissen, voordat je weer het water in gaat. Gaat het alleen maar om een paar kernpunten of wil je de basis weer herhalen, ReActivate is aanpasbaar aan jouw behoeftes.

Lees meer