Close

Leren Duiken

De Open Water Diver cursus is het meest populaire, behaalde en geaccepteerde duikdiploma ter wereld! Het is je paspoort waarmee je overal ter wereld kunt en mag duiken. Misschien is het je wel eens opgevallen dat mensen vaak zeggen: “Ik heb mijn PADI gehaald!” in plaats van “Ik heb mijn duikdiploma gehaald.” De naam PADI is niet alleen meer de naam van de duikorganisatie; het is de standaard benaming voor een duikdiploma geworden: het Open Water Diver brevet! Het PADI-opleidingssysteem in combinatie met het eigen indoor trainingszwembad maken het mogelijk om binnen een korte periode toch een gebrevetteerd duiker te worden.

Discover Scuba Diver

Duur 0,5 dag
Kosten: € 90,00
Minimum leeftijd: 10 jaar

Heb je je wel eens afgevraagd hoe het is om onder water adem te halen? Als je dat wilt weten maar niet meteen je brevet wilt halen, kun je met Discover Scuba Diving proberen of je het leuk vindt. De meeste PADI-duikwinkels bieden een versie van dit programma aan, in een zwembad ofwel in buitenwater. Je kunt het dicht bij huis proberen of tijdens je vakantie.

Lees meer

Open Water Diver

Duur 4 dagen
Kosten: € 600,00
Minimum leeftijd: 10 jaar

Je hebt keuze gemaakt om te gaan duiken. De eerste stap in de duikwereld in je PADI (junior) Openwater Diver brevet.Het meest populaire duikprogramma in de wereld . Dit is dan ook je ticket tot een leven lang plezier en avontuur met PADI, de meest bekende duikorganisatie in de wereld, welke tevens de basis heeft gelegd voor vele duikstandaards.

Lees meer