Close
Duik het hele jaar door met Technical Diving College!

Duik het hele jaar door met Technical Diving College!

De bladeren vallen weer langzaam van de bomen, het teken voor TDC dat de dagen korter en kouder worden.

Het was een heerlijke zomer met veel mooie duiken, zowel vanaf de boot in de Spiegel, als van de kant in de Vinkeveenseplassen, maar nu moeten we ons gaan opmaken voor de winter.
Voor ons betekent dat echter niet dat we niet meer duiken. We hebben voor zowel het zwembad, of voor het buitenwater nog een heel programma klaar staan:

  • IANTD Essentials
  • Zwembad duik- en conditietraining
  • Rebreather Experience duiken

Daarnaast blijven we lekker door trainen, aangezien voor ook volgend jaar weer veel plannen hebben, waaronder full-trimix (instructeurs- en duiker) opleidingen en expedities naar Italië, Kroatië en Schotland.

Wil je zelf ook een volgende stap in het duiken maken, neem contact met ons op. Er is meer mogelijk dan je denkt op zowel recreatief als technisch duiken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een nachtduik of fotografie opleiding?

IANTD Essentials of Technical Diving

 

Binnenkort starten we weer met een IANTD Essentials cursus. Deze cursus is bedoeld om ervaren sportduikers een eenvoudige, niet-bedreigende blik op de technieken en vaardigheden die in technisch duiken voorkomen. Deelname aan deze cursus zal gegeven worden aan duikers om een beter begrip van de gedetailleerde planning en voorbereiding die nodig zijn om een succesvolle en veilige technische duik te maken. IANTD Essentials is zeker een waardig programma voor iemand die heeft gehoord over technisch duiken en vraagt zich af wat alle ophef er over is.

Deze cursus is zeer de moeite waard voor duikers die geen echte bedoelingen hebben om aan een volledige tech klas deel te nemen, maar wel graag kennis willen maken met technisch duik. Echter ook voor duikers die wel graag verder willen is het een aanrader.

Het programma bevat o.a.: vaardigheden die het zich richt op – gas management, superieur drijfvermogen en trim, situatie bewustzijn, en keuze van apparatuur die nuttig zijn in welke vorm dan ook van het duiken.

Geef je nu op voor het IANTD Essentials programma en train mee!

 

Zwembad

 

Ook dit jaar hebben we voor de liefhebbers die graag in wat warmer water willen blijven trainen/duiken een zwembad ter beschikking.

Dit jaar gaan we iedere vrijdagavond van 20.00 – 21.00 uur naar het zwembad de Lunet op de Amersfoortsestraatweg 16 te Naarden Vesting. Dit zwembad is binnen 5 minuten vanaf de snelweg A1 bereikbaar en vanuit Utrecht ben je er met ongeveer 20 minuten..

Je kunt een seizoenskaart kopen voor € 110,- Betaling graag voor dat we gaan starten met de zwembadtraining.

Daarnaast zit er bij je seizoenskaart gratis luchtvulling. Wat kun je verwachten:

• Het seizoen loopt van november t/m maart en bij genoeg animo organiseren we leuke oefen- en activiteitenprogramma’ s, zoals een Skills MasterClass

• Daarnaast starten we tevens met zwembad conditie training, gegeven door Margreet Vos, docent lichamelijke opvoeding

• Sport, spel, conditie, training en gewoon vrij duiken

 

Meld je nu aan per mail aan info@technicaldivingcollege.nl onder vermelding van: zwembadtraining met het formulier hieronder:

 

Add Comment