Close

Advanced Recreational Trimix

De IANTD Advanced Recreational Trimix cursus is ontwikkeld voor duikers die geen last willen hebben van stikstofnarcose. De stikstof wordt gedeeltelijk vervangen door helium waardoor de equivalente narcose diepte niet groter dan 30 meter is. Tijdens deze cursus werken we met een EANx van minimaal 21%, met een maximale PO2 van 1.5bar. Helium wordt toegevoegd tot een maximale END van 30 meter. Met het IANTD Advanced Recreational Trimix brevet kwalificeer je om op een diepte van maximaal 45 meter te duiken en om beperkt decompressie duiken te maken. Om deel te nemen aan deze cursussen is het volgende vereist: Minimaal 30 ingelogde duiken, in het bezit van een EANx brevet en een Deep Diver Specialty en minstens 15 jaar oud zijn. Eigen uitrusting waarvan minimaal een dubbel 12 (liefst met DIN aansluiting), 2 automaten liefst één met een slang van 2,10 meter lengte, als decostage een fles van minimaal 80 cft die evenals de toebehoren zuurstofschoon dient te zijn. Deze cursussen bestaan uit theorie lessen met een afsluitend examen, confined water training en 6 open water duiken.

Besluit je naar aanleiding van dit verhaal je duikvaardigheden verder uit te breiden, neem dan contact op met Technical Diving College.

INFORMATIE

Duur: in overleg
Kosten: € 525,00
Minimum leeftijd: 18 jaar
Aantal zwembadlessen:  
Aantal buitenwaterduiken: 6
Exclusief: Huur uitrusting ,gassen, boek en brevet aanvraag € 90,-

 

Indien meer duiken nodig zijn voor een verdiende brevettering, zijn de extra kosten € 35,00 per uur.

Agenda

Ben je hierin geïnteresseerd neem dan contact op met Gerard van der Kolk van Technical Diving College, op nummer 06 22 41 46 17 of mail naar info@technicaldivingcollege.nl

Gerard van der Kolk @ Technical Diving College
Gerard @ Technical Diving College